מידע ליזמים

מידע ליזמים

במשך השנתיים האחרונות צוות MASAEAT צבר ניסיון רב בכל נושא הפודטראק בישראל, ולמד מניסיונו את כל האותיות הקטנות שיש להבין לפני שפותחים עסק פודטראקס.

נושאים שיש לקחת בחשבון לפני שקופצים למים: 

עירייה / מועצה מקומית - יש הבדל גדול בין הרשויות הללו. ועל היזם תחילה לבדוק היתכנות אישורים לפרויקט מול הראשויות.
משרד הבריאות - חשוב מאוד לדעת להציג את הרעיון וללמוד את ההגבלות החלים על עסק מסוג זה.
מרכז הפצה - תנאי חשוב והכרחי ברמה הלוגיסטית, וגם פרט חיוני לקבלת האישורים ממשרד הבריאות.
נקודות מכירה - כדי שהטראק יוכל לעבוד, עליכם לאתר תחילה נקודות מכירה פוטנציאליות וחוקיות, המאפשרות העמדה של פודטראק ומכירת מזון. 
בחירת הכלי - חשוב שכלי הרכב הנבחר ייראה טוב, אבל יותר מכך - חשוב שיהיה בו ציוד מקצועי ומרחב תמרון לצוות שיעבוד בו.
בחירת תפריט - התפריט בפודטראק חייב להיות מאוד מדוייק ונכון, מהירות עבודה וטעם.

צוות משאית מספק ליווי מקצועי מהרעיון הראשוני ועד ההקמה בפועל! 
הדרכה ביצירת הקשר עם הרשויות, והגשת תוכניות לקבלת אישורים. איתור בחירה והתאמה של כלי הרכב, 
יצירת תפריט מעניין ומגוון בטעמים, שיטת עבודה שמתאימה לקצב העבודה בפודטראק!

כתבו לנו

Share by: